18:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Estañ, Meco i Lima fan una crida a la unitat en II Assemblea Ciutadana

Els tres candidats a la secretaria general de la formació morada en la Comunitat Valenciana (Obrint Podem), Fabiola Meco (Més Morat, més Podem) y Antonio Estañ (Una marea per aprofundir el canvi), van fer una crida a eixir del procés de renovació més cohesionats per tal de “vencer” els seus enemics però “en especial al PP.” No van faltar els estirons d’orelles al PSOE.

Malgrat tots els esfrços, els discursos deixaven un rastre de fractura interna en el podem valencià. Totes les crides a la unitat fetes pels candidats van quedar diluides en quant els tres aspirants van parlar de les línies principals de treball dels seus programes per a liderar el partit.

La poca asistència va ser un element mol destacat en el Pavelló poliesportiu del Cabanyal, que en cap moment es va omplir. En l’acte de la Fonteta la presència de líders com Errejón van ajudar a omplir el recinte, però aquesta vegada ho impedia el reglament per tal de no condicionar el procés. Malgrat això Juan Carlos Monedero ha decidit vindre hui a València, el que ha fet sentir mal a molts grups de Podem, ja que a més hui és l’aniversari del 15-M. La votació dels candidats es podrà fer fins el dissabte per via telemática. El resultat es sabrá el pròxim dilluns 22.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado