19.3 C
Valencia

Com demanar que te porten la medicació a casa

Sanitat ha habilitat un sistema perquè les persones vulnerables demanen medicaments a domicili.

- Publicitat -AVL

La conselleria de Sanitat ha habilitat el telèfon 900362236 perquè els col·lectius més vulnerables al coronavirus puguen demanar que les farmàcies els porten als seus domicilis els medicaments que requereixen evitant així que hagen de desplaçar-se.

Així ho ha assenyalat aquest dijous la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la roda de premsa per a informar de la situació diària del coronavirus, en la qual ha destacat que gràcies a un acord amb el Consell General de Farmacèutics s’ha implantat aquest sistema d’oficines que pot prestar aquest servici de medicaments a domicili.

D’aquesta manera, la persona que es trobe entre els col·lectius de risc al coronavirus pot cridar al 900362236 i des d’aquest telèfon es remetrà la comanda a la farmàcia més propera al seu domicili.

Els beneficiaris d’aquest servici seran els majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones que patisquen d’hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer o que estiguen inmunodeprimits.

Barceló ha destacat que gràcies a aquest acord amb el Consell General de Farmacèutics s’evitarà a aquests col·lectius de risc haver de desplaçar-se dels seus domicilis a les farmàcies. Així mateix, ha assenyalat que aquest servici també es pot sol·licitar a través dels servicis municipals de cada localitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià