18.1 C
Valencia

La Medicina Familiar de Castelló compleix 39 anys formant a futurs professionals

Un total de 22 centres de salut de la província i 110 facultatius de la Plana, Castelló i Vinaròs formaran als residents d'esta especialitat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Medicina Familiar i Comunitària de la província de Castelló inicia este curs la formació de la 39é promoció MIR d’esta especialitat amb dades de rècord en la docència, ja que actualment s’han aconseguit 22 centres de salut acreditats i 110 facultatius-tutors. “La província compta enguany amb la xarxa més gran de recursos formatius per a Medicina Familiar i Comunitària”, explica Antonio Lorenzo, cap d’estudis de la Unitat Docent de Castelló, “la qual cosa garanteix una formació teòrica i assistencial de qualitat”.

La Medicina Familiar i Comunitària és l’especialitat amb major nombre de professionals MIR a la província que enguany aconsegueix els 33 residents, dels quals 14 rebran formació en el Departament de Salut Castelló; 11 en el Departament de Salut de la Plana; i 8 en el Departament de Salut de Vinaròs.

Premi Excel·lència EIR

- Publicitat -

Per part seua, l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària també ha aconseguit incrementar la formació amb la incorporació, per primera vegada, del Departament de Salut de la Plana com a àrea acreditada. Així, enguany s’aconsegueixen les 8 places EIR, amb el que s’aferma la docència infermera en esta especialitat. Coincidint amb l’inici d’este nou període formatiu, s’ha lliurat el premi Excel·lència EIR 2020 que en esta edició ha recaigut en dos especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària: Mar Boix Sales i Carla Gimeno Escuder, que han rebut el primer i segon premi respectivament en reconeixement a la seua trajectòria formativa. Este guardó ha sigut entregat per la directora d’Infermeria del Departament de Salut de Castelló, Inmaculada Fabregat, qui els ha animat a treballar “en la promoció de la salut en la comunitat”.

Els professionals MIR i EIR de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària han sigut rebuts pels equips directius i docents de cadascun dels departaments de salut en els quals desenvoluparan la seua formació.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià