30.2 C
Valencia

Mediterrània Consort tanca el Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

Les representacions disposaran de totes les mesures de seguretat, higiene i distanciament que exigeix la crisi de la COVID-19.

- Publicitat -AVL

El festival, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura juntament amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola, ha tingut lloc del 3 al 12 d’agost amb tretze concerts

El Festival conclou el 12 d’agost a les 22.30 hores amb el concert de Mediterrània Consort sota la direcció del flautista David Antich, que interpretarà els concerts per a flauta dolça i viola de gamba de Telemann al pati d’armes del castell del Papa Luna.

Mediterrània Consort és una agrupació fundada pel flautista David Antich en 2015, especialitzada en la música anterior al segle XVIII i formada fonamentalment per músics reconeguts per la seua tasca de divulgació, interpretació i docència dins dels àmbits de la música antiga i barroca a l’Estat espanyol i l’estranger.

El programa ‘Flauto concertato’ explora una part important de l’obra orquestral de l’autor alemany Georg Phillip Telemann per a flauta de bec amb tres obres exigents i de gran representativitat: la ‘Suite en la menor’, el ‘Concert en do major’ i el ‘Concert per a viola de gamba i flauta de bec’.

A causa de les condicions de mobilitat dels artistes internacionals per la pandèmia de la COVID-19, s’ha adaptat la programació reforçant-la amb gran presència d’actuacions d’agrupacions valencianes de gran nivell gràcies al pla ‘reaCtivem’, també amb més actuacions familiars.

Les representacions disposaran de totes les mesures de seguretat, higiene i distanciament que exigeix la crisi de la COVID-19, per la qual cosa s’han reduït els aforaments de tots els espais del festival.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,816FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià