jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Medusa Festival s’ajorna fins al 2021

El festival Medusa Festival 2020 --programat inicialment a Cullera el pròxim mes d'agost-- s'ajorna el 2021, segons ha anunciat l'organització.

“Davant l’estat d’alarma generalitzada que ha durat pràcticament tres mesos i mig en tot el país i la tornada a la nova normalitat ha fet veure a l’organització del festival la inviabilitat de poder dur-ho a terme durant este mes d’agost del 2020”, expliquen els responsables de la cita musical.

“Junts tots els afectats anem a tornar si cap amb més força per a realitzar el esdeveniment més gran possible durant el 2021. Noves aventures i nous reptes els que es presenten de cara al 2021 i a futures edicions ja que el Medusa Festival vol mantenir viva la flama de ser el festival electrònic que més creix a tota Europa i vol continuar en eixa línia”, afirmen des de l’organització.

La nova data de Medusa Festival serà del 4 al 9 d’agost del 2021 en la Platja de Cullera. Els seus impulsors segueixen “treballant contra rellotge però entusiasmats amb l’objectiu de configurar un line up a l’altura”. En este sentit, asseguren que “la resposta d’artistes i les seues oficines de representació està sent molt positiva”.

En les pròximes setmanes, el certamen té previst anunciar les primeres confirmacions per al 2021 en els seus canals oficials (web i xarxes socials).

ENTRADES

Sobre les entrades s’habilitaran tres opcions: actualitzar l’entrada Medusa 2021 mantenint l’adquirida per a 2020; Entrada Òptima 2021, opció que ofereix la possibilitat de mantenir la teua entrada i, en cas de no poder assistir, vendre-la sense cap despesa de distribució, o devolució de l’entrada.

A partir del 3 de juliol, s’obrirà el procés de devolució d’entrades a través de la web www.medusasunbeach.com.

Últimas noticias

Contenido relacionado