25 C
Valencia

Pugen a 18 les persones ingressades per meningoencefalitis després de la picada d’un mosquit

7 dels pacients estan en l'UCI i 12 estan confirmats amb el virus del Nil.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Salut i Famílies ha informat que el número d’hospitalitzats per meningoencefalitis vírica a la província de Sevilla, corresponents a l’àrea de la Puebla del Río i Coria del Río, ascendeix a 18, un més que este dijous, mentre que el número d’ingressats en UCI es manté en set.

Este dijous van ser declarats en la xarxa alerta 19 casos de meningoencefalitis vírica a la província, i la Direcció General de Salut Pública i Ordenació Farmacèutica va confirmar que 12 de les mostres analitzades pel laboratori de referència a Andalusia, el Verge de les Neus, havien donat positiu a febre del Nil, una xifra que es manté en esta jornada.

- Publicitat -

En conéixer-se el resultat de les proves, Salut va activar immediatament el protocol que, entre altres mesures, comporta accions de control mediambiental que inclou fumigació de les zones afectades.

Des del Servei de Vigilància Epidemiològica s’indica que no hi ha transmissió de persona a persona i que esta transmissió és per picada, així, les mesures de prevenció de la infecció en humans està basada a evitar les picades de mosquits.

- Publicitat -

Per a evitar les picades de mosquits es recomana: emprar teles mosquiteres en finestres i portes; intentar no romandre a l’aire lliure entre el capvespre i l’alba; procurar deixar la llum apagada; seguir diàriament una correcta higiene corporal; evitar els perfums intensos; usar roba que cobrisca el màxim possible la pell i sacsejar-la abans d’usar-la si s’ha tendit en l’exterior; fer un ús adequat dels repel·lents, seguint estrictament les recomanacions sobre la manera i freqüència d’ús descrites pel fabricant. Si s’usa crema per al sol, cal aplicar-la primer, deixar absorbir durant vint minuts i, llavors, aplicar el repel·lent de mosquits.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,060FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló ‘passa’ al Consell el tema de la reconversió de l’oci nocturn mentre Vila-real busca alternatives

Mentre el govern de Castelló insta a la Conselleria a què faça canvis perquè estos locals puguen traure terrasses com fa el de la restauració, a Vila-real, l'alcalde entén que açò podria generar un malestar entre l'hostaleria a la qual se li demana altres requisits.

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El DOGV publica el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual es confina la Comunitat Valenciana i les mesures especials adoptades a diferents localitats d'Alacant, València i Castelló.

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d’Orba

El ple d'Alfafar aprova reclamar a Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis de la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba.
- Advertisement -

: Valencià