Detingut un menor d’edat per quatre robatoris amb força a Orpesa

El menor forçava amb una barra metàl·lica portes i finestres per a accedir al seu interior.

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove menor d’edat, com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força en establiment hostaler i tres robatoris amb força en interior d’habitatges.

La investigació va començar el mes de novembre del passat any 2019 arran de la recepció de diverses denúncies de robatoris perpetrats en la localitat d’Orpesa en una mateixa Urbanització i en un establiment hostaler molt pròxims entre si.

Com a resultat de les actuacions dutes a terme a l’interior d’un dels habitatges durant la realització de les corresponents Inspeccions Tècnic Oculars, es va poder determinar el modus operandi, utilitzat, consistent a accedir als habitatges i establiments forçant portes i finestres amb una barra metàl·lica que va ser trobada en un dels fets delictius.

Igualment es va localitzar en un dels habitatges el calaix d’una màquina registradora sostreta de l’establiment hostaler, en el qual es van trobar indicis i vestigis que posteriorment després del seu estudi van donar resultat positiu i coincident amb les del detingut.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Orpesa.