domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els menors de Bunyol afirmen davant el jutge que van ser maltractats

El fiscal demana dos anys de presó per al director del Centre de Menors.

Qui va ser director del Centre d’Acolliment de Menors ‘La Foia de Bunyol’ es va asseure ahir en la banqueta per a assistir a la processó d’antics ocupants del centre que insisteixen a dir que van ser agredits de forma habitual.

El Ministeri Fiscal sol·licita una pena de dos anys de presó per al responsable del centre, que en aquell moment era gestionat per la Fundació Lluís Amigó i acollia a menors immigrants no acompanyats tutelats per la Conselleria de Benestar Social i Polítiques Inclusives.

Diversos menors es van asseure ahir per a atestar com els mètodes disciplinaris del director es basaven en mètodes disciplinaris com a insults, colps i agressions vàries com a bufetades, colps. Un d’ells va atestar com el director del centre “li estrenyia el cap amb les mans.”

El director, que va negar els fets, al·legava que tot es devia a una venjança per l’acomiadament de diversos treballadors. Els treballadors es van reiterar ahir en el modus operandi del director perquè es posara als menors a situacions límit i fer-los informes negatius de conducta per a forçar el seu trasllat.

Últimas noticias

Contenido relacionado