Demanen 35 anys per a un acusat d’abusar de tres menors del centre de Monteolivete

La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de 35 anys per a un home de 39 anys d'edat acusat d'haver abusat de tres menors de 15 i 17 anys d'edat internes del centre de Monteolivete (València) entre desembre de 2016 i febrer de 2017.

Montiolivete

La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de 35 anys per a un home de 39 anys d’edat acusat d’haver abusat de tres menors de 15 i 17 anys d’edat internes del centre de Monteolivete (València) entre desembre de 2016 i febrer de 2017.

Segons consta en l’escrit d’acusació del Ministeri Públic el processat va contactar amb les menors per internet, en resposta a un anunci penjat en una popular web de compravenda, en el qual s’insinuaven serveis sexuals.

Aquests fets s’han començat a jutjar avui en la secció tercera de l’Audiència Provincial de València. Segons relata el fiscal, l’acusat va observar un anunci en la web Milanuncios en el qual, si ben no consten els seus termes concrets, es publicava que una xica jove cercava amics d’entre 30 a 40 anys, de manera que s’insinuaven serveis sexuals.

El telèfon de contacte era el d’una menor de 15 anys, resident en el centre de menors de Monteolivete -encara que no consta que anara ella la que contractara tal anunci-, i va servir perquè l’acusat es posara en contacte tant amb la propietària del mateix com amb una altra de les internes del centre, que es va fer passar per germana de la propietària del telèfon.

Ambdues, segons el fiscal, van dir que tenien 20 i 18 anys, i van acordar una primera cita amb l’acusat després d’enviar-li fotografies en roba interior. L’acusat les va arreplegar en una furgoneta de la seua propietat i les va portar a un descampat proper al cementeri d’Alboraia, on les menors li van practicar una fel·lació a canvi de 80 euros.

Dies més tard, la segona de les menors va tornar a contactar amb l’acusat  per whatsapp per a concertar una cita de nou els tres, que es va produir en l’habitatge de l’acusat a Torrent. En aquella cita, segons el relat dels fets descrit pel fiscal, les menors van confessar la seua vertadera edat, 15 anys en tots dos casos, circumstància que no va impedir que mantingueren de nou relacions sexuals orals a canvi de 120 euros.

A la fi de desembre de 2016 es va tornar a concertar una tercera cita però com l’acusat no portava diners per a pagar-los els va lliurar un pot amb 150 grams de marihuana. Les menors van ser detingudes l’endemà en el centre comercial Nou Centre de València per la suposada sostració de diverses peces de vestir i se’ls va confiscar una caixa de sabates amb 125 grams de marihuana, a més de diverses bolsitas amb aquesta mateixa substància.

La segona de les menors va contactar amb una tercera, de 17 anys, a la qual va informar que mantenia trobades sexuals amb un home a canvi de diners, i aquesta tercera menor es va citar amb ell almenys sis vegades més, sempre per a practicar-li fel·lacions a l’acusat.

Per aquests fets la Fiscalia considera a l’acusat autor de dos delictes continuats d’abús sexual a menor de 16 anys pels quals reclama sengles penes d’11 anys i tres delictes continuats de corrupció de menors, pels quals reclama tres penes de 5, 5 i 3 anys.

Els menors interns en aquest centre van ser traslladats a altres instal·lacions a Bunyol i altres pisos tutelats en l’estiu de 2017. Al novembre de 2017 la Fiscalia de València ja va reclamar una condemna de 12 anys per a un home de 71 anys acusat de tres delictes continuats de corrupció de menors, ja que oferia diners als interns a canvi de deixar-se masturbar.

Publicitat