Tres menors detinguts a València per un possible homicidi a França

Tres menors d'edat han sigut detinguts a València per matar suposadament almenys a una persona a la ciutat francesa de Lió i diversos policies d'aqueix país vénen ja de camí a Espanya per a executar l'ordre d'extradició internacional que havia sigut dictada contra ells.

Tres menors d’edat han sigut detinguts a València per matar suposadament almenys a una persona a la ciutat francesa de Lió i diversos policies d’aqueix país vénen ja de camí a Espanya per a executar l’ordre d’extradició internacional que havia sigut dictada contra ells.

Els sospitosos van ser detinguts dijous passat en intentar colar-se en el metre de València sense pagar el bitllet, segons el diari valencià, que informa que estan acusats dels delictes d’assassinat, detenció il·legal, tortures i pertinença a banda criminal.

Rovira  

En un vídeo difós a través de xarxes socials s’observa com els tres supòsits menors acoltellen i torturen a dos joves compatriotes, afig el periòdic.

Preguntat per aquest cas, el delegat del Govern ha precisat que no es referiria a la nacionalitat dels detinguts per ser menors i ha explicat: “Finalment no sabem quantes ordres (d’extradició) cursarà França”.

Fulgencio també ha indicat que encara no saben “el número de morts” relacionats suposadament amb els tres detinguts, i ha afegit: “Sabem que hi ha un cert, però podrien ser més”.

“L’única cosa que sabem -segons el delegat del Govern- és que es desplacen en aquests moments policies francesos per a executar aqueixa ordre d’extradició internacional que ha demanat el Govern francés i, una vegada que s’hagen complit els tràmits, supose que les autoritats espanyoles (les) cursaran”.

Fulgencio ha assenyalat que tractaran de “preservar totes les dades d’aquest cas perquè és una investigació que encara està en curs per part de les autoritats franceses” i en ella hi ha implicats menors d’edat.

“Hem de ser molt exquisits a no donar informació que poguera pertorbar la identitat dels menors, que mereixen d’aqueixa protecció, i la pròpia investigació que encara està en curs”, ha conclòs.

PublicitatJuega Limpio Orihuela