Fugen 28 menors arribats de l’Aquarius d’un alberg d’Alacant i 16 són localitzats a les poques hores

Un total de 28 menors d'edat subsaharians ingressats en una residència d'Alacant dependent de la Generalitat Valenciana procedents del vaixell Aquarius han fugit la passada matinada, i 16 d'ells han estat localitzats i retornats poques hores després.

Un total de 28 menors d’edat subsaharians ingressats en una residència d’Alacant dependent de la Generalitat Valenciana procedents del vaixell Aquarius han fugit la passada matinada, i 16 d’ells han estat localitzats i retornats poques hores després.

Segons han informat fonts policials, els menors, tots propers als 18 anys, no van tornar a la residència en la qual vivien des del passat dilluns durant la passada matinada, i es va establir un dispositiu de recerca.

Encara queden per localitzar 12 d’aquests menors, mentre que altres han estat interceptats tant a la ciutat d’Alacant com en zones properes, com un grup de quatre en el camí de la Parra, al Campello, on van ser retinguts per la Guàrdia Civil.

L’institut armat també va trobar a un altre d’aquests menors del Aquarius caminant al costat de l’autovia A-70, a l’altura del quilòmetre 8, a la partida alacantina de Villafranqueza.

Les fonts consultades han indicat que la recerca es manté oberta i que és previsible que apareguin en les pròximes hores la resta de menors fugits.

ValenciàEspañol