Condemnat a cinc anys i mig de presó per pagar a dos menors per a mantindre relacions sexuals

L'Audiència de València li considera autor de dos delictes continuats de corrupció de menors i li imposa una indemnització de 10.000 euros.

Audiencia Provincial Valencia

La Secció Tercera d’Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys i mig de presó a un home que va mantindre relacions sexuals a canvi de diners i droga amb dues xiques menors d’edat. La Sala li considera autor de dos delictes continuats de corrupció de menors pels quals li imposa, a més de les penes de presó, l’obligació d’indemnitzar amb 5.000 euros a cadascuna de les víctimes.

El Tribunal li absol en canvi dels dos delictes d’abús sexual dels quals estava acusat al no considerar provat que coneguera que les xiques tenien 15 anys.

La sentència també és absolutòria respecte d’un tercer delicte de corrupció de menors sobre una tercera menor d’edat, de 17 anys, ja que la Sala aprecia com molt probable que pensara que superava els 18.

Segons es recull en el relat de fets provats de la sentència, el condemnat, de 37 anys, va contactar amb una de les víctimes al desembre de 2016 a través d’una pàgina web d’anuncis en el qual una xica jove oferia serveis sexuals.

En l’anunci figurava el telèfon d’una de les adolescents, de 15 anys d’edat. L’home va contactar amb ella i amb una amiga, els qui es van presentar com a germanes, li van dir inicialment que tenien 20 i 18 anys i li van enviar una foto en roba interior.

En aqueixa conversa, l’acusat i les adolescents van concertar una cita per a l’endemà en la qual van mantindre relacions sexuals a canvi d’un total de 80 euros.

Durant posteriors cites, l’home va remunerar amb diners, entre 100 i 120 euros, o amb marihuana les relacions sexuals que mantenia amb elles. No obstant això, l’Audiència li exculpa dels dos delictes d’abusos sexuals pels quals estava acusat perquè no hi ha proves que indiquen que coneguera que les xiques només tenien 15 anys.

Publicitat