La Policia Nacional imputa a dos menors per simulació de delicte a Paterna i Xirivella

Ambdues van denunciar una detenció il·legal i una d'elles també una agressió sexual.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han imputat a dos menors de 14 i 16 anys, totes dues d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte de simulació de delicte, després de denunciar que les havien retingudes i una d’elles haver sigut agredida sexualment per dos homes. Finalment es va demostrar que li ho havien inventat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que unes joves, menors d’edat, deien haver sigut abordades i retingudes il·legalment.

PublicitatRovira  

A Paterna

Una jove deia haver sigut abordada per dos homes que circulaven en un vehicle tot terreny quan creuava per un pas de vianants a Paterna, luxándole un braç i van intentar introduir-la en el cotxe, no aconseguint-lo ja que un veí hauria intervingut.

Durant les investigacions, els agents van comprovar determinades incoherències en el relat dels fets, així com van esbrinar que cap veí havia intercedit en el suposat intent de segrest, per la qual cosa després d’analitzar tots els elements, es va arribar a la conclusió que la menor no havia patit cap intent de detenció.

A Xirivella

Una menor va denunciar que havia sigut abordada per l’esquena per un home a l’eixida del col·legi, el qual li va col·locar alguna cosa en el nas que va fer que perdera el coneixement. Quan va despertar es va veure a l’interior d’un vehicle en el qual hi havia dos homes que la van portar a un pis de València on va ser agredida sexualment per tots dos.

En el transcurs de les investigacions, mentre la menor era atesa a l’hospital, els agents van observar incoherències en el relat dels fets. Una vegada acabat l’examen forense, aquest va determinar que la jove no havia sigut violentada sexualment, encara així la menor mantenia el relat dels fets.

Finalment després de les investigacions realitzades pels policies i l’exposició de les proves, les menors van manifestar voluntàriament que li ho havien inventat tot.

Les joves, sense antecedents policials, després de ser sentides en declaració van ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això foren requerides.

Publicitat