Mercadona incorpora 200 informàtics i preveu contractar 200 més en els pròxims mesos

El procés continuarà obert fins al mes de març de 2020 amb la finalitat de sumar 200 persones més.

Publicitat

Mercadona, companyia de supermercats físics i venda online, ha incorporat 200 persones al seu Departament d’Informàtica en sol quatre mesos, després d’iniciar, en el mes d’abril passat, un procés de captació del talent per a reforçar aquest departament. Durant aquest període, la companyia ha rebut més de 10.000 sol·licituds compatibles amb els diferents perfils requerits. Aquesta estratègia de selecció i incorporació de talent, duta a terme pel Departament de Recursos Humans, s’emmarca en l’ambiciós Pla de Transformació Digital dissenyat per la companyia, al qual té previst destinar 150 milions d’euros anuals per a millorar les eines, els processos i les solucions informàtiques.

Aquest procediment de creació d’ocupació estarà obert almenys fins al mes de març de 2020 amb l’objectiu de cobrir 200 nous llocs vacants i continuar impulsant el projecte de Transformació Digital de la companyia mitjançant diferents solucions informàtiques que faciliten la presa de decisions i incrementen l’eficiència i agilitat dels processos amb dades úniques i veraces.

PublicitatRovira  

Dins d’aquestes últimes incorporacions, destaca el procés dut a terme juntament amb l’empresa tecnològica Sothis, participada per la societat d’inversió Angels, perquè, de forma planificada s’integraren en Mercadona 40 persones del seu equip que ja realitzaven diferents processos en la companyia. Amb aquestes incorporacions, Mercadona compte actualment amb un Departament d’Informàtica compost per 700 professionals multidisciplinaris especialitzats en Enginyeria Programari, tant FrontEnd com BackEnd, Cloud, Site Reliability, Caps de Projecte, Arquitectura Empresarial, Administradors de Sistemes, Operacions, Analítica, IoT i Seguretat Informàtica.

Tant les persones ja integrades en l’equip com els futurs seleccionats no solament compten amb l’oportunitat d’abordar aquest nou repte, sinó que, a més, tenen la possibilitat de créixer professionalment en el marc del projecte Mercadona, un pla que aposta per les persones i que compta amb una política de Recursos Humans centrada i dirigida al seu desenvolupament.

De fet, les noves treballadores i treballadors tindran, com les 87.000 persones que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, importants plans específics de formació i l’opció, a mitjà termini, d’optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza a Mercadona i de la qual es van beneficiar 860 persones en 2018.

Segons Aquilí López, Director de la Divisió de Compres d’Informàtica, “des de Mercadona volem agrair l’interés i l’esforç per unir-se a aquesta companyia de les més de 10.000 persones que s’han inscrit al procés de selecció, un procés que continua obert amb l’objectiu de continuar sumant talent i qualitat per a continuar avançant en la nostra aposta decidida per la Transformació Digital. Amb aquesta aposta tecnològica pretenem donar resposta a les necessitats que ens demanden els nostres ‘Caps’ i evolucionar Mercadona cap a l’eficiència i l’agilitat per mitjà de l’anàlisi de dades úniques i veraces que ens permeten prendre la millor decisió”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela