Mercadona ven 65.000 paquets al dia de rosquilletes

Les diferents varietats de snacks enfornats de pa són elaborades pel Proveïdor Totaler Anitin en les seues instal·lacions de Carlet (València).

La varietat amb Pipes és la favorita dels “Caps” (Clients), amb més de la meitat de les vendes, seguida de la de Formatge.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, embene 65.000 paquets diaris de Rosquilletes, snacks enfornats de pa, en les seues diferents varietats. Les preferides pels “Caps” (clients) són la varietat Rosquilletes amb Pipes, de la qual es venen 33.388 paquets en tota la cadena de supermercats, seguides de les de Formatge.

Les Rosquilletes són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana que, a poc a poc, s’ha estés a la resta d’Espanya, on se les denomina de manera diferent depenent de la zona: snacks, palitos de pa enfornats o bastoncitos de pa.

Elaborades pel Proveïdor Totaler Anitin en les seues instal·lacions de Carlet (València), la companyia ofereix diferents varietats disponibles en tota la cadena com les Rosquilletes amb Pipes o Rosquilletes amb Formatge; encara que també es disposa amb Fruita seca i Cereals i Espelta. En algunes botigues situades en Comunitat Valenciana, el client també pot trobar especialitats com les Rosquilletes Forn, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i hàbits de la zona.CatalanSpanish