Mercat ambulant Vintage a Elx

L'Articulo d'Opinió de Beatriz Segarra Hernández descriu La Paca Marquet, en Plaça Castella!

Aquest dissabte 14 de juliol, en horari de 19 a 24  h, La Paca Marquet va tornar a sorprendre amb un del seu mercat ambulant de tard/nit a Elx. Cada cap de setmana viatgen pels pobles i ciutats de la província d’Alacant, omplint les seues tardes i nits de música, color i entreteniment. Aquests mercats ambulants destaquen sobre uns altres pel tiró de reivindicar el consum conscient, promouen la barata i aposten pels productes artesanals i locals, implicant sempre als més petits, conscienciant-los sobre la importància de reciclar i d’aprofitar tots els recursos que tenim a les nostres mans cada dia.

Per aquest motiu les taules que ho componen se centren en l’artesania, productes de segona mà i les antiguitats on podem trobar articles de tot tipus: ventalls pintats a mà, quadres pintats en taulells, titelles, marionetes i ninots de punt de ganxo, llibres, còmics, roba vintage i antiguitats. En aquesta ocasió als seus col·laboradors habituals se’ls va unir una associació literària cultural de la mateixa ciutat, l’Associació “L’Estació de les Paraules”. I la ja coneguda Vermuteria, de mà de les Paques.

PublicitatAVL

Entre les activitats més destacades trobem el taller de reciclatge pels més petits, realitzat per “ANANICOS”. En aquesta ocasió l’entreteniment va venir de la mà de la companyia de teatre “Com dient”. I no podia faltar la música en directe, començant a primera hora de la tarda, amb la magnífica veu de “V. Swing”, “Les Braves” donant el seu toc especial a cançons de tota la vida ens van ser introduint en la nit, per acabar amb un magnífic concert tribut a Nirvana per compte de “The Buzz Lovers”.

En resum, una magnifica tard/nit on, nens i grans van poder gaudir d’activitats divertides, teatre i música en directe, a part de conéixer una mica més l’artesania i cultura de la ciutat. Es necessiten més mercats ambulants com a aquest, on es promoguen aquest tipus de valors socials

Esta publicació està disponible en : Valencià