12.9 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell convertix el seu mercat en epicentre del comerç local i de proximitat

L'ajuntament del Poble Nou de Benitatxell està convençut de que el Mercat Municipal ha de convertir-se en una locomotora que promoga les compres de proximitat, el comerç tradicional i l'atenció personal.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’ajuntament del Poble Nou de Benitatxell està convençut de que el Mercat Municipal ha de convertir-se en una locomotora que promoga les compres de proximitat, el comerç tradicional i l’atenció personal. D’ací que la regidoria de Promoció Econòmica, a càrrec de Manolo Segarra, haja llançat una campanya per a estimular les compres en el Mercat de la Plaça.

Una de les accions ha sigut col·locar uns panells laterals en l’edifici que destaquen els avantatges de comprar productes de qualitat i frescos, ser tractat amb proximitat, rebre atenció personalitzada, dinamitzar l’economia local, omplir de vida el mercat i generar ocupació. “Comprar en el Mercat oferix experiències tan enriquidores com que, per exemple, el teu venedor de carn o peix et d’alguna recepta per a traure més suc als productes, o que el teu charcutera et porte eixe formatge que tant t’agrada especialment per a tu. Això no te ho donen les grans superfícies i no té preu” ha destacat el regidor, Manolo Segarra.

Les tapes amb jazz, els tallers de cuina, les sessions de teatre, berenars populars i concerts de música són altres de les accions que des d’esta regidoria se celebren cada mes per a estimular la vida en este centre comercial tradicional del municipi.

Millora l’accessibilitat a l’Església i la seua plaça amb una barana de 52 metres

- Publicitat -

És una aposta de microurbanisme de la regidoria de la Tercera Edat, a càrrec de Manolo Segarra, per a millorar la seguretat de l’accés a l’Església, sobretot de les persones majors, al tractar-se d’un carrer amb elevada pendent.

- Publicitat -

El Poble Nou de Benitatxell millora l’accessibilitat a l’Església i a la seua plaça amb una barana de 52 metres. L’actuació, a càrrec de la regidoria de la Tercera Edat de Manolo Segarra, forma part del microurbanisme que està realitzant l’equip de govern per millorar la qualitat dels espais públics i també de la seguretat dels veïns i veïnes, principalment per les persones d’avançada edat. Es tracta d’un carrer històric que unix la plaça de l’Església i el Portalet amb el cementeri i la zona d’aparcaments. El carrer, de pendent elevada, és prou utilitzat per transeünts, sobretot, en les festivitats al trobar-se les zones d’aparcament molt prop.

El Portalet és el nom amb què es coneix a la porta que dóna accés a la plaça de l’Església des del seu costat posterior. Aquesta porta era una de les entrades al nucli murallat sobre el qual es va construir la primera vila, entorn de l’església. Aquest espai suposava en època medieval un recinte murallat conformat pels vessants del terreny més elevat, els murs del temple i la part posterior de les cases.

Si des de la plaça, travessem el Portalet, podem observar un bonic mirador des d’on s’observa el Montgó, el cap de Sant Antoni, la badia de Xàbia i les llomes muntanyoses que s’alcen fins al Puig Llorença.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,320FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

1 COMMENT

: Valencià