13.3 C
Valencia

El mercat extraordinari de Godella represa la seua activitat el 29 de maig

Després de quasi dos mesos tancat, el mercat extraordinari de Godella reprendrà la seua activitat el pròxim 29 de maig al carrer Tenor Alonso, reduint el seu espai, i amb les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -


L’Ajuntament de Godella està preparant les mesures de seguretat i higiene per a la reobertura del tradicional mercat ambulant dels divendres, que mantindrà el seu horari habitual, de 8.30 a 13.30 hores.
Una de les mesures que ha decidit el consistori ha sigut reduir al 25% el nombre de llocs, mantenint els d’alimentació.
La Regidora de Comerç, Teresa Bueso, assegura que s’està fent un esforç per a complir amb la normativa i amb les mesures de seguretat. “Hem reduït el nombre de llocs per a garantir la distància permesa entre els llocs, i els usuaris. També limitarem el seu aforament. Estem en contacte amb tots els llocs per a concretar totes les mesures necessàries, tant d’higiene com de distància”, explica la regidora.
A més, es reduirà l’espai del mercat, de manera que els llocs se situaran en el tram que va des del carrer Lauri Volpi al carrer Ademuz i s’habilitaran dues entrades i eixides, una des del carrer Tenor Alonso creue amb Lauri Volpi i l’altra al carrer Tenor Alonso travesse amb carrer Ademuz.
Per tant, el recinte del mercat estarà delimitat, es controlarà la seua entrada, i l’aforament serà limitat, per a garantir el distanciament social i la seguretat dels comerciants i clients, que hauran de guardar les corresponents distàncies de seguretat.

A més, els llocs hauran de ser degudament desinfectats i netejats amb freqüència, i disposaran de dispositius per a residus, i bosses estanques.

- Publicitat -

El mercat extraordinari de Godella resclosa la seua activitat el 29 de maig

Després de quasi dos mesos tancat, el mercat extraordinari de Godella reprendrà la seua activitat el pròxim 29 de maig al carrer Tenor Alonso, reduint el seu espai, i amb els mesures de seguretat recomanades per els autoritats sanitàries.
L’Ajuntament de Godella està preparant els mesures de seguretat i higiene per a la reobertura del tradicional mercat ambulant dels divendres, que mantindrà el seu horari habitual, de 8.30 a 13.30 hores.
Una dels mesures que ha decidit el consistori ha sigut reduir al 25% el nom de llocs, mantenint els d’alimentació.
La Regidora de Comerç, Teresa Bueso, assegura que s’està fent un esforç per a complir amb la normativa i amb els mesures de seguretat. “Hem reduït el nom de llocs per a garantir la distància permesa entre els llocs, i els usuaris. També limitarem el seu aforament. Estem en contacte amb tots els llocs per a concretar totes els mesures necessàries, tant d’higiene com de distància”, explica la regidora.
A més, és reduirà l’espai del mercat, de manera que els llocs se situaren en el tram que va dónes del carrer Lauri Volpi al carrer Ademuz i s’habilitaren dues entrades i eixides, una dónes del carrer Tenor Alonso creue amb Lauri Volpi i l’altra al carrer Tenor Alonso travesse amb carrer Ademuz.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,025FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià