30.4 C
Valencia

El Mercat del Dilluns obri amb tots els llocs després de reduir la grandària de les parades

L'Ajuntament de Castelló amplia el dispositiu de seguretat per a vetlar pel compliment de les mesures enfront de la covid-19.

- Publicitat -AVL

El Mercat del Dilluns obri amb la totalitat dels llocs d’alimentació i tèxtil i amb un dispositiu ampliat de seguretat per a vetlar pel compliment de les mesures per a fer front a la covid-19. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha agraït als venedors la seua disposició per a reduir en un metre la grandària dels seus llocs de manera que es poguera donar cabuda a la totalitat de les parades de tèxtil (que fins ara anaven muntant en dilluns alterns segons llocs pareixes i imparells) i complir d’esta manera amb les mesures de seguretat i distància necessàries.

“Des que assumim la gestió del Mercat del Dilluns després de la liquidació de la concessionària del recinte de Fires i Mercats hem fet els passos necessaris per a reobrir el mercat al més prompte possible (el passat 22 de juny) i complint amb tota la normativa de seguretat exigides i exigibles davant una situació d’emergència sanitària per coronavirus”, ha explicat Donate. L’edil ha explicat que això ha implicat necessàriament canvis com abordar una reobertura gradual i implantar noves mesures per a assegurar el compliment de les mesures i garantir la seguretat per a venedors i persones usuàries del Mercat del Dilluns.

“Ha sigut un procés en el qual hem comptat des del primer moment amb els venedors, amb l’objectiu d’acordar la millor manera de reobrir el mercat i garantir les mesures sanitàries i, a més, amb la vista posada en la incorporació de la totalitat dels llocs de tèxtil”, ha apuntat. En este sentit, el regidor ha agraït als venedors la seua disposició per a retallar en un metre les parades i donar cabuda a la totalitat del mercat. Una mesura que es posarà en marxa des d’este dilluns 14 de setembre.

A més, l’Ajuntament de Castelló ampliarà el dispositiu de seguretat i reforçar la presència policial amb l’objectiu de vetlar pel compliment de les mesures de seguretat, distància i tota la normativa fixada per les autoritats sanitàries davant la covid-19. En este sentit, el consistori recorda que l’ús de la mascareta és obligatori, així com el manteniment de les distàncies de seguretat en tot moment entre la resta d’usuaris i els llocs i altres mesures com la restricció de no fumar. “Hi haurà un dispositiu de seguretat encarregat d’informar i vetlar pel compliment de la normativa sanitària amb l’objectiu de garantir la seguretat de totes les persones”, ha indicat Donate.

L’obertura al públic del Mercat del Dilluns es realitza a les 8.30 hores i s’ha ampliat a sis el nombre de portes d’accés. Així, s’han disposat sis portes per a accedir al recinte (totes elles amb una via d’entrada i accés diferenciades per a garantir la distància i evitar aglomeracions) que seran: una en la zona sud (entrada de l’aparcament), tres en la zona Oest (parada d’autobús) i una altra en el costat Este. Hi haurà gel hidroalcohòlic en totes les entrades i eixides per al seu ús obligatori per a accedir al recinte del mercat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià