El Mercat Municipal de Xàbia es vist de Nadal

Durant aquests dies, el Mercat Municipal de Xàbia es vist de Nadal gràcies al pessebre monumental que instal·la cada any dins del recinte l'associació local de betlemistes.

Durant aquests dies, el Mercat Municipal de Xàbia es vist de Nadal gràcies al pessebre monumental que instal·la cada any dins del recinte l’associació local de betlemistes.

El col·lectiu aprofita per a animar a tots els veïns i veïnes que hagen muntat aquest tradicional element nadalenc en les seues cases perquè participen en el XI Concurs de Pessebres que organitzen.

El jurat passarà el dimecres 13 de desembre a la vesprada a visitar tots els participants així que els que s’animen deuen enviar abans de migdia de demà un email a l’associació ([email protected]) amb la seua adreça.

Aquest dissabte, 16 de desembre, a les 19 hores en la Casa de Cultura es lliuraran els premis als guanyadors d’aquest certamen com de l’IV concurs de narració infantil “Històries de Nadal”.

En la imatge, representants de l’associació de betlemistes junt a l’alcalde, José Chulvi, els regidors de Cultura, Quico Moragues, i Festes, Antonio Miragall, i el president dels venedors del Mercat, Miguel Ángel Roselló, visitant el pessebre del mercat.

CatalanSpanish