El mercat de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències comptarà un any més amb el ‘Racó Solidari’

A partir del 18 de desembre es podran visitar els tradicionals llocs nadalencs.

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix un any més la caseta ‘Rincón Solidari’ en el mercat ambulant de Nadal per a les ONGs i associacions que estiguen interessades.

Situat en el mateix Passeig de Arbotantes, al costat del mercat ambulant de Nadal, el ‘Racó solidari’ és un espai habilitat perquè les ONGs poden presentar els seus projectes solidaris als i les visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències i donar informació sobre la seua labor social.

Cada organització participant comptarà amb una data i horari establit per a presentar les seues propostes des del 18 de desembre fins al 10 de gener, període en el qual estarà obert el mercat ambulant en el Passeig de Boterells.

Les entitats interessades poden dirigir-se a [email protected] o trucar al telèfon 96 197 46 86 preguntant per l’àrea de reserves, ja que encara queden dates lliures. Fins a completar aforament, se’ls ofereix este espai gratuït dins del mercat ambulant de Nadal, per a donar a conéixer els projectes o missatges solidaris que desenvolupen.

La programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà el divendres 18 de desembre amb l’obertura del mercat en el Passeig de Arbotantes.

S’instal·laran llocs d’artesania, foodstrucks, un pesebre vivent, hi ha programades exhibicions d’oficis tradicionals (lutier, vidrier, ceramista, fuster, entre altres) i una ludoteca musical.

També s’han programat espectacles de titelles i diversos tallers participatius infantils de treballs manuals amb temàtica nadalenca.

Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o foodtrucks del mercat ambulant de Nadal es podrà adquirir una entrada única al Museu o a l’Hemisfèric al preu de 5 euros.

Totes les activitats, lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l’aire lliure en cadascun dels espais reservats per a això.

L’accés i eixida del mercadet estarà controlat de manera automàtica per a conéixer l’aforament del mateix a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.

CatalanSpanish