13.8 C
Valencia

Reobertura dels mercats de dijous i dissabte a Moncofa

Es reforça la prevenció per la reobertura amb el repartiment d'EPI als venedors.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Moncofa reforça durant esta setmana tot el dispositiu de prevenció de contagi de la Covid-19 davant de la reobertura el pròxim dijous dia 30 del mercat en el municipi.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, s’ha reunit hui amb els representants del mercat a través de videoconferència per a informar-los de les mesures de prevenció que prendrà el consistori per tal de garantir la màxima seguretat per als ciutadans i venedors.

- Publicitat -

El primer regidor ha assegurat que “des de l’Ajuntament repartirem mascaretes, pantalles de protecció facial, guants i gels hidroalcohòlics per a les parades del mercat. Hi ha molt bona disposició entre tots de seguir les recomanacions de seguretat perquè la reobertura del mercat siga totalment segura i segons les condicions exigides per la llei. La comunicació entre tots està sent fluida a fi que dijous transcórrega tot amb total normalitat, els veïns puguen comprar en les parades, els venedors puguen seguir la seua activitat, i disposarem dels recursos necessaris perquè així siga”.

És per això que l’alcalde ha comentat que també “hi haurà efectius de la policia local i protecció civil per a ajudar a garantir el compliment de totes les normes i el correcte funcionament d’este recinte”.

- Publicitat -

Alós Valls ha recordat a més a més que “por part de l’Ajuntament estem destinant tots els recursos a prevenir al màxim i a reconstruir econòmicament i socialment Moncofa pensant ja no solament en el dia de hui sinó en el millor demà per a tots”.

Cal assenyalar que l’Ajuntament de Moncofa també prevé reobrir a més el mercat del districte marítim de Moncofa dissabte.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià