Reobertura dels mercats de dijous i dissabte a Moncofa

Es reforça la prevenció per la reobertura amb el repartiment d'EPI als venedors.

L’Ajuntament de Moncofa reforça durant esta setmana tot el dispositiu de prevenció de contagi de la Covid-19 davant de la reobertura el pròxim dijous dia 30 del mercat en el municipi.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, s’ha reunit hui amb els representants del mercat a través de videoconferència per a informar-los de les mesures de prevenció que prendrà el consistori per tal de garantir la màxima seguretat per als ciutadans i venedors.

El primer regidor ha assegurat que “des de l’Ajuntament repartirem mascaretes, pantalles de protecció facial, guants i gels hidroalcohòlics per a les parades del mercat. Hi ha molt bona disposició entre tots de seguir les recomanacions de seguretat perquè la reobertura del mercat siga totalment segura i segons les condicions exigides per la llei. La comunicació entre tots està sent fluida a fi que dijous transcórrega tot amb total normalitat, els veïns puguen comprar en les parades, els venedors puguen seguir la seua activitat, i disposarem dels recursos necessaris perquè així siga”.

És per això que l’alcalde ha comentat que també “hi haurà efectius de la policia local i protecció civil per a ajudar a garantir el compliment de totes les normes i el correcte funcionament d’este recinte”.

Alós Valls ha recordat a més a més que “por part de l’Ajuntament estem destinant tots els recursos a prevenir al màxim i a reconstruir econòmicament i socialment Moncofa pensant ja no solament en el dia de hui sinó en el millor demà per a tots”.

Cal assenyalar que l’Ajuntament de Moncofa també prevé reobrir a més el mercat del districte marítim de Moncofa dissabte.