martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mercedes Pastor, acusa a Jorge Rodríguez de “estar plagiant tot allò que tant va criticar en altres legislatures”

La portaveu del PP, Mercedes Pastor, va dir que el govern en majoria absoluta de Jorge Rodríguez s’ha situat en l’autocomplaença i la falta d’autocrítica, destacant les reiterades absències físiques de les quals abans eren les dues principals cares del PSOE en l’ajuntament, Jorge Rodríguez i Rebeca Torró, ocupats ara en altres institucions a València. A més, Mercedes Pastor, va acabar la seua intervenció dient-li a l’alcalde que es fa necessari que cerque la participació i no actuen en solitari perquè està plagiant tot allò que tant va criticar en altres legislatures.

El PP va posar de manifest el silenci que durant els dos anys de legislatura s’ha tingut en temes importants com el de l’educació concertada, amb la problemàtica de la continuïtat de batxillerat en els col·legis concertats d’Ontinyent davant la qual cosa el PSOE ha mostrat una gran incoherència i mutisme.

Els populars van incidir en el problema de la brossa i el fet constatable que després d’anys de belicisme i crítiques al COR ara, amb la majoria socialista, s’ha entrat a formar part del Consorci de Residus, destapant-se que tot era campanya contra el PP i donant l’esquena als ciutadans i a la plataforma del FEM.

Mercedes Pastor va assenyalar així mateix en la seua intervenció infraestructures pendents de fa anys i va posar l’accent en la residència de discapacitats, les obres dels quals estan finalitzades des de fa 7 anys i sis d’ells Jorge Rodríguez és alcalde sense que la residència òbriga les seues portes.

La gestió urbanística també ha sigut motiu de crítica per part del Pàg. En paraules de la portaveu popular, Mercedes Pastor, la gestió urbanística actual es basa fonamentalment en el posar pegats, encara que aquest ha passat a denominar-se l’urbanisme del “mentrestant”. Igualment des del PP van demanar que es vigile l’increment en la despesa del màrqueting publicitari, sense oblidar la crítica a la negativa de Jorge Rodríguez a televisar els plens en directe i sense corts subjectius.

Mercedes Pastor es va referir, com no, a la construcció del futur hospital, tendint la mà per a treballar amb el projecte i va sol·licitar a l’alcalde que es preocupe pels serveis públics sanitaris ja que un altre estiu es repeteix la problemàtica de la falta de pediatres en l’hospital d’Ontinyent, amb el que les dones han de donar a llum a Xàtiva o a Alcoi.

A tot açò, van afegir des del PP, cal criticar que no es convoque el pacte per la sanitat i que ningú sàpia quins són els serveis i les característica del nou hospital per a Ontinyent.

Últimas noticias

Contenido relacionado