07:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El mercuri es desploma en Xàtiva

Temperatures molt baixes, i més encara en aquestes époques de l’any. Segons la informació que va suministrar el centre territorial de l’Agència Espacial de Meteorología (AEMET), els termómetres van caure amb més virulència en La Costera, ja que passaren les temperatures de 30.8º  del dimecres fins als 11.9º d’ahir. Una baixada de 18.9º en només 48 hores.

Previsió per a les pròximes hores

Per a hui s’espera en la meitat sud, cel nuvolós o cobert. En la resta, intervals de núvols alts al matí tendint a la vesprada a nuvolós. No es descarta alguna pluja a la vesprada en la meitat sud. Temperatures mínimes en lleuger descens i màximes en ascens. En el nord de Castelló, vent del nord-oest moderat tendint a sud fluix. Vent variable fluix tendint a aquest fluix.

Demà cel nuvolós o cobert amb precipitacions febles i disperses, ocasionalment tormentoses, menys probables en el litoral. Temperatures mínimes en ascens o sense canvis en el sud i màximes amb pocs canvis o lleuger ascens. Vent de l’est i sud-est fluix amb intervals de moderat en el litoral.

Últimas noticias

Contenido relacionado