20:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més de 15.000 persones han donat sang en les maratons de transfusió de València des de l’any 2000

Més de 15.000 valencians han donat sang en les maratons que realitza el Centre de Transfusió de la Comunitat a València des de l’any 2000. A més, en l’historial de convocatòries s’ha conscienciat a 1.500 persones de la importància de la donació. La directora del Centre de Transfusió, Cristina Arbona, i la directora d’Infermeria, Teresa Atienza, han acudit a l’acte de promoció per a recolzar i agrair als donants el gest solidari.

La d’avui és la primera marató de l’any en la ciutat de València. Es tracta d’un acte per a agrair i animar als donants la seua labor i han traslladar el missatge de la importància de la donació de sang. Personal del Centre de Transfusió romandrà de 10 a 21 hores atenent als ciutadans i tots els veïns que s’acosten rebran una motxilla recorde del Centre de Transfusió i descomptes en entrades de cinema i crispetes dels cinemes ABC.

En l’última edició d’aquesta marató, en el mes de novembre, es van obtenir més de 200 unitats de sang, mentre que en la suma les dues edicions del 2016 es van obtenir un total de 750 donacions. Es tracta d’una campanya amb tradició, en la qual els donants són assidus, tant residents a València com d’altres municipis, que prefereixen aprofitar tant la flexibilitat d’horari de la marató com el seu ambient festiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado