Més Compromís-Más País arranquen la campanya amb l’objectiu de traure a Espanya del desbloqueig

La coalició de Mónica Oltra i Íñigo Errejón es presenta les eleccions per Alacant amb una candidatura encapçalada per Ignasi Candela i Llum Quiñonero.

Publicitat

Més Compromís-Más País ha arrancat la campanya electoral amb l’objectiu clar d’ajudar al “desbloqueig polític d’Espanya i la formació d’un govern progressista que canvie l’adreça de la política actual d’Estat i camine la senda de la transició ecològica cap a una economia verda, sostenible i al servei de les persones”.

La coalició de Mónica Oltra i Íñigo Errejón es presenta les eleccions per Alacant amb una candidatura encapçalada per Ignasi Candela i Llum Quiñonero. “Hui comencem una campanya que no hauria d’haver-se produït. La irresponsabilitat de diversos partits ens ha conduït a una nova realitat electoral. Però encara així encarem esta campanya amb l’objectiu de desbloquejar, de traure al país del bloqueig polític en el qual està. I comencem també sabent que persones vinculades al Partit Popular que han estat cridant l’abstenció perquè saben que Més País-Més Compromís és la garantia que no hi haja un govern de dretes”, ha manifestat Candela.

PublicitatRovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela