Més de 100.000 usuaris descarreguen l’app GVA +Salut en els primers mesos del seu llançament

L’app GVA +Salut ha estat descarregada per més de 118.322 usuaris. En concret, 84.671 del sistema operatiu Android i 33.651 del sistema iOS. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va llançar fa onze mesos GVA +Salut, una aplicació mòbil oficial que permet sol·licitar cita prèvia per acudir al centre de salut i la localització de recursos sanitaris per als usuaris.

L’app -disponible en la PlayStore per a dispositius Android i en l’AppStore per al sistema operatiu iOS– està dirigida a tots els usuaris de la Sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tenir de manera fàcil l’accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques als seus centres de salut des del seu telèfon mòbil, podent escollir un dels dos idiomes oficials. L’accés es realitza mitjançant la introducció de les dades del nombre de la Targeta Sanitària i la data de naixement dels usuaris.

Rovira  

A través de GVA +Salut es pot sol·licitar cites amb els professionals dels centres de salut així com consultar les mateixes, quedant les dades de cada targeta registrades per a la seua reutilització en cites posteriors i disposant d’un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites.

A més, l’app disposa d’un geolocalitzador que informa l’usuari de quin centre de salut i quin hospital li correspon, així com del tipus d’especialitats que aquests ofereixen.

Fins a quatre usuaris diferents

Així mateix, l’aplicació permet introduir fins a quatre usuaris diferents, facilitant la gestió de les cites familiars a través d’un únic telèfon intel·ligent. Aquest sistema ofereix també la possibilitat de descarregar les cites al calendari i els justificants mèdics d’assistència en el mateix dispositiu mòbil.

D’altra banda, també ofereix la possibilitat d’una marcació ràpida per posar-se en contacte tant amb el 016, telèfon d’atenció a víctimes de maltractaments per violència de gènere, com amb el servei d’emergències en cas que siga necessari.

PublicitatJuega Limpio Orihuela