Més de 1000 persones acudeixen al concert solidari per la DANA

Els alacantins es bolquen amb aquesta iniciativa, la recaptació de la qual es destinarà a les persones que van patir les fortes pluges registrades.

PublicitatAVL

L’Auditori de la Diputació ha registrat esta vesprada ple absolut en la celebració del concert solidari, ‘Músiques per a la reconstrucció’. Més de 1.000 persones han volgut abrigallar al miler de famílies de la província que recentment van patir els estralls de la DANA, l’especial virulència de la qual es va focalitzar a la comarca de la Vega Baixa.

L’audició ha aconseguit congregar la solidaritat de tota la província amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans afectats per l’intens temporal de pluges. El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, s’han sumat a aquesta cita que ha reunit també diputats nacionals i provincials, alcaldes, regidors i altres autoritats i representants de la societat alacantina, així com a centenars d’espectadors que han gaudit de la música d’ADDA Simfònica, al mateix temps que han col·laborat amb una bona causa.

PublicitatRovira  

L’orquestra ha interpretat la Simfonia núm. 5 de Tchaikovsky sota la batuta de Josep Vicent. El president ha volgut agrair la implicació dels assistents, així com de totes aquelles persones que han posat el seu granet d’arena col·laborant econòmicament a través de la Fila 0.

La iniciativa ha comptat també amb el suport de l’Ajuntament d’Alacant, la Cambra de Comerç, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Casa Mediterrani, Diari Informació, la il·luminació de Berenice, l’assessorament tècnic d’Oxigen o el suport del personal d’Idex, Secoex i L’Aljub, entre altres.