28.3 C
Valencia

Més de 2.000 veïns d’Onda es mobilitzen a favor de la consulta popular sobre el macro abocador

El PP d'Onda presenta a l'Ajuntament 2.038 signatures veïnals que recolzen la iniciativa del Govern de Ballester

- Publicitat -AVL

El Partit Popular d’Onda ha registrat aquest matí a l’Ajuntament les 2.038 signatures que ha recollit dels veïns a favor de la consulta popular sobre la construcció del nou macro abocador i de la incineradora d’animals morts que té en projecte Reciplasa. Aquesta massiva mobilització recolza la decisió del govern municipal de convocar una consulta popular perquè siguen els veïns els qui decidisquen sobre el futur d’Onda.

Aquest dimecres es debatrà i es votarà en Ple la proposta del Consistori per a la realització de la consulta així com els termes d’aquesta, prevista per al pròxim 22 de febrer. Una vegada aprovada, es remetrà al Govern d’Espanya l’autoritze, segons estableix l’article 71 de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local.

Segons els representants populars, “no ens podíem quedar de braços plegats veient com es decidia el futur d’Onda per nosaltres. Per això ens mobilitzem per a recaptar signatures a favor de la consulta popular que ara portarà a tràmit el Govern de Carmina Ballester. Esperem que el Govern d’Espanya done l’autorització perquè la ciutat d’Onda puga decidir si vol deixar als nostres fills una ciutat sostenible o una ciutat abocador”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià