jueves, 28 marzo 2024

Més de 300 nadadors participen en la IX Travesia Nadant Platja Casablanca d’Almenara

Quico Hervás i Sonia Ruiz, tots dos del Vila-Swim guanyen en la categoria absoluta.

Més de 300 nadadors de totes les categories han participat en la IX edició de la Travesia nadant de la Platja Casablanca d’Almenara, organitzada des del Club Almenara Triatló i amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almenara. La prova a més era valedora per al Circuit d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló i per al circuit de la Federació Valenciana de Natació. Els participants han nadat una distància de 1.500 metres en mar obert vorejant la línia de Costa de la Platja Casablanca.

En la categoria absoluta, la victòria de la prova ha sigut per a Quico Hervás del Vila-Swim amb un temps de 19.25, mentre que en xiques, va guanyar Sonia Ruiz, també del Vila-Swim, amb un crono de 21.42. Per equips, la victòria també va correspondre al Vila-Swim.

El podi absolut masculí l’han completat Miguel Bou amb 20.00, del Aquatic Marines, i Jesús Bergua amb 20.18 del CN Delfín. En xiques absoluta, la segona va ser Andrea Piqueras de CN Delfín, amb 22.23, i Yolanda Roig del CN Vila-real amb un temps de 22.58. Per equips el podi el van completar el CN Vinaròs i el CN Sueca.

Per categories, en Aleví han guanyat Dylan Martín i Maitane Lacalle. En Infantil, la victòria ha correspost a Andrea Lucas i Santi Matamoros i en júnior, per a Andrea Piqueras i Miguel Bou. Pel que respecta a la categoria Sènior, els guanyadors han sigut Noelia Juan i Jordi Curto.

Quant a les categories Màster, en l’A, la victòria ha sigut per a Sonia Ruiz i Jesús Bergua, mentre que en la B, han guanyat Carol de Miguel i Quico Hervás. En Màster C han travessat primer la meta Irene Granell i Juan Manuel Rovira, mentre que en Màster D, la victòria ha sigut per a Claudia Conrady i Frans Nebot. Finalment, en Màster E, ha guanyat Rafael Artero.

Pel que respecta al podi local, el van formar Andrea Catalán Fenollosa, Teresa Torres Jurado i Noelia Ferrer Peiró en xiques, David Catalán Fenollosa, Vicent Chulvi Mañez i Juan Gómez Pérez.

Finalment, en la prova de 300 metres per a categories inferiors, la victòria en prebenjamines ha correspost a Carlota Pesudo i Milo Barabese , mentre que en benjamins han guanyat Carla Tella i Damián Burriel.