```
martes, 23 abril 2024

Més de 330 ciclistes participen en la XII Marxa BTT Senglars a Sant Joan de Moró

Més de 330 ciclistes han participat en la XII Marxa BTT Senglars, celebrada a Sant Joan de Moró baix l’organització de l’associació Senglars i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’una prova pertanyent al Circuit BTT Muntanyes de Castelló

La prova s’ha dividit en dos trajectes: un de 27 quilòmetres i un altre de 58 quilòmetres. El guanyador de la prova curta ha estat el corredor local Adrián Sales Campos, que ha cobert el trajecte en 1 hora, 18 minuts i 26 segons. La guanyadora femenina de la prova ha estat Ana Català Soler, del club Cicles Domingo, que va tardar 1 hora, 50 minuts i 1 segon.

El guanyador de la prova llarga va ser Xavi Rebollar Arzo, de Bicistore, en 2 hores 29 minuts i 41 segons. El primer ciclista local a cobrir els 57 quilòmetres, i que a més també va ser el segon en el podi absolut, va ser, igual que l’any passat, Rubén Trillis, d’InBike; i va tardar 2 hores, 30 minuts i 35 segons a realitzar el trajecte