Els més menuts de Borriana celebren el 9 d’octubre amb Dani Miquel

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana conjuntament amb l’Institut Valencià de Cultura han programat per a aquest diumenge dia 8 de a les 17 hores a la Plaça Major, un concert de Dani Miquel i els ma-me-mi-mo músics. En aquest divertit espectacle per als més menuts de la casa, Dani Miquel el Cantacançons i els seus músics ens porten diverses propostes creatives que naixen de les nostres cançons tradicionals. A través d’aquestes, també de jocs, podrem conéixer les arrels de la nostra cultura, ja que són cançons que de forma directa o indirecta formen part del nostre caràcter, de la nostra forma de viure i de la nostra forma d’entendre la vida.

Dani Miquel i Antich és professor de dolçaina format al Conservatori José Iturbi de València, impartint classes i col·laborant en diferents grups de danses valencians. Ha compost música per als espectacles l‘Alcúdia 1252, Artefactes d’Albena Teatre i l’Ombú i CRU per al 250 aniversari del Jardí Botànic de València. Es defineix a ell mateix com a alquimista musical perquè en la seua experiència musical ha barrejat diferents instruments, alguns convencionals i altres no tant, per aconseguir el seu particular só que s’anomenà “triquilisó”.

El Regidor de Cultura, Vicent Granel, convida als ciutadans del nostre poble a gaudir d’aquest concert en el qual s’interpretaran les nostres cançons infantils més populars i, també, recorda que en el cas cas que les condicions meteorològiques no siguen les adequades s´anunciarà amb temps suficient el seu canvi d’ubicació al Teatre Payà.

Lo más leído

CatalanSpanish