Més nínxols per al Cementeri d’Almussafes

L'Ajuntament d'Almussafes invertix més de 35.000 euros en la construcció de 36 noves unitats.

El projecte d’edificació d’un total de 36 nous nínxols en el Cementeri d’Almussafes està en la recta final. Un any més, l’executiu local ha emprés la dotació d’una major superfície per al descans dels sers volguts en el cementeri municipal.

Amb un pressupost de 35.685,15 euros de fons propis, l’ajuntament va iniciar fa dos mesos les obres de construcció de les noves unitats distribuïdes en 12 noves fileres de tres altures cada una. La intervenció urbanística, que estarà conclosa abans del pròxim 1 de novembre, Dia de Tots Sants, s’ajusta a l’estètica aplicada en les anteriors ampliacions executades en el recinte.

Rovira  

El Cementeri Municipal d’Almussafes està en obres. Els treballs per a l’edificació de 12 noves fileres de casetes de tres altures cada una, amb un total de 36 nínxols en les mateixes, van començar durant el període estival i es troben a punt de finalitzar. L’executiu local prosseguix d’esta manera amb l’habilitació d’espai en la infraestructura pública per mitjà d’un nou projecte, en el que la institució destina 35.685,15 euros amb càrrec als pressupostos municipals de 2019.

Paqui Oliver, regidora de Cementeri, destaca la necessitat de ser previsors i d’ampliar la capacitat en el recinte, “amb el màxim respecte, en cada nova intervenció, a l’estètica de l’entorn”.

L’actuació, adjudicada a l’empresa Construcciones i Rehabilitaciones Tot Obra S.L., inclou la construcció de casetes amb unes dimensions lliures en planta de 240 cm de llarg per 118 cm d’ample, executades amb un pendent de l’1% en sentit descendent de l’exterior a l’interior. Pel que fa a la fatxada principal, de 25 cm de grossària, es realitzarà amb fàbrica cara vista de rajola perforació de color groc pallós.

En la coberta, que serà a una aigua i estarà formada per teula àrab semblant a la utilitzada en els blocs contigus, es realitzarà una cornisa amb rajola cara vista la forma de la qual es definix per analogia a l’existent en els altres blocs del cementeri, permetent dotar a l’entorn de coherència i homogeneïtat, assenyalen des del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament.

PublicitatJuega Limpio Orihuela