martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘El Mesías’ de Handel arriba al Palau de la Música de València amb 300 cantants aficionats

El Cor i Orquestra The Sixteen, sota la direcció d’Harry Christophers, interpretarà aquest divendres en el Palau de la Música de València el famós oratorio ‘El Mesías’ de Georg Frederic Handel, una de les cites tradicionals de la programació de l’auditori valencià quan s’acosta el Nadal, i que està present des de la seua inauguració en 1987.

En aquesta ocasió serà participatiu, està organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i el Palau de la Música, i cantaran més de 300 veus aficionades, que acompanyaran a la soprano Carolyn Sampson, la contralto Catherine Wyn-Rogers, el tenor Joshua Ellicott i el baix Henry Waddington, ha informat l’auditori en un comunicat.

Es tracta de la segona vegada que aquesta obra mestra és participativa, i la setena ocasió que el cor i la formació especialitzada britànica TheSixteen interpreten aquesta composició en el Palau. Una partitura que repassa la vida de Crist, amb senzillesa i una monumentalitat marcada per la peculiar sonoritat de l’Orquestra, i per l’ús dels cors, com ocorre en el cèlebre ‘Hallelujah’ abans de concloure la segona part, en el qual el cor està acompanyat per trompetes i timbals.

Últimas noticias

Contenido relacionado