Queda lliure amb mesures cautelars el pare detingut per agredir a un professor a Sagunt

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Sagunt, en funcions de guàrdia, ha acordat deixar en llibertat encara que amb mesures cautelars a l'home de 29 anys detingut per propinar suposadament un colp al cap al professor de la seua filla en un col·legi d'aquesta localitat valenciana.

mesures cautelars
El Jutjat d’Instrucció número 1 de Sagunt, en funcions de guàrdia, ha acordat deixar en llibertat encara que amb mesures cautelars a l’home de 29 anys detingut per propinar suposadament un colp al cap al professor de la seua filla en un col·legi d’aquesta localitat valenciana.
Segons han anunciat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, l’home queda investigat en una causa oberta per un delicte d’atemptat a l’autoritat.
L’agressió es va produir en el centre escolar La Pinaeta i l’agredit ha presentat una denúncia contra l’agressor, que ha sigut detingut per la Policia Nacional d’aquesta localitat.
La Conselleria d’Educació va informar el dimecres que s’han reunit en el centre la junta directiva del col·legi, representants de l’Ajuntament de Sagunt i l’inspector de zona per a implementar mesures de seguretat i revisar els protocols d’actuació.
Publicitat