17.8 C
Valencia

Estes són les mesures especials que Sanitat aplicarà en Guadassuar per a evitar l’expansió del coronavirus

Les mesures entraran en vigor esta mitjanit.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’evolució de la situació epidemiològica a Guadassuar mostra una tendència creixent a partir de la setmana 36 que es fa clarament exponencial en la setmana actual. La traçabilitat en este municipi és baixa malgrat haver-se detectat un brot relacionat amb un gimnàs que ha aportat més de 30 casos.

La resta de brots són de molt xicoteta magnitud de manera que en gran part dels casos no s’ha pogut determinar esta traçabilitat. Afecta principalment a adults joves, el 40% dels casos es donen entre 35 i 44 anys, per la qual cosa de moment no hi ha sobrecàrrega a l’hospital.

- Publicitat -

Segons Barceló, “en els tres municipis es constata transmissió comunitària sostinguda, amb una tendència creixent significativa en el nombre de casos en les últimes setmanes i disminució de la traçabilitat per la qual cosa és necessari adoptar mesures excepcionals per a reduir l’impacte de la pandèmia i, amb això, evitar el desbordament del sistema sanitari”.

“Per això, basant-nos en l’evidència científica i amb la finalitat de protegir la salut pública, és recomanable prendre mesures preventives, addicionals, excepcionals i transitòries per un període de 14 dies, basades a limitar a sis persones el número màxim en qualsevol agrupació o reunió de caràcter familiar o social tant en espais públics com privats, excepte en el cas de persones convivents.

2020_8566
- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Godella fa una crida per acudir al cementeri els dies abans a Tots Sants

Des de hui dilluns, i fins al diumenge 1 de novembre, el Cementeri estarà obert amb horaris especials.

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.
- Advertisement -

: Valencià