Alfafar emprèn mesures jurídiques pel retard de la pista multiesportiva

L’ajuntament d’Alfafar ha anunciat mesures jurídiques per a garantir el compliment de les característiques en matèria de seguretat de la pista, així com el seu lliurament a la ciutadania d'Alfafar.

pista

L’Ajuntament d’Alfafar prendrà mesures jurídiques davant l’incompliment dels terminis en la instal·lació de la pista multiesportiva en la Plaça Corts Valencianes per part de l’empresa que va obtenir la licitació.

L’alcalde Juan Ramón Adsuara, juntament amb diversos regidors, s’ha desplaçat personalment al Barri Sant Jordi per a informar a les i els veïns de les raons de la demora en la instal·lació de la pista mitjançant el repartiment d’una carta en la qual s’exposen els motius.

Segons ha pogut saber l’ajuntament, l’empresa que va obtenir la licitació per a dur a terme l’actuació, després de les valoracions tècniques i jurídiques que disposa la nova Llei de Contractació Pública, ha subcontractat al seu torn la fonamentació i la compra de la pista a terceres empreses. Aquestes no estan complint amb els terminis acordats en el contracte d’obra.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament d’Alfafar ha decidit emprendre mesures jurídiques contra l’empresa i es compromet a dur a terme totes les accions pertinents i que estiguen al seu abast per a aconseguir la instal·lació de la pista multiesportiva en la major brevetat possible i sempre complint amb les característiques i les garanties de seguretat anunciades per al seu gaudi de tota la ciutadania d’Alfafar. Així mateix, el consistori lamenta la situació i es disculpa per les possibles molèsties ocasionades.

Publicitat