Metrovalencia amplia el servei la nit del dissabte per a facilitar la participació en la Nit a la Mar

El metro, fins a les 3 h, i el tramvia, fins a les 2 h, acostaran als usuaris als múltiples actes programats

22 de setembre

Metrovalencia ampliarà el dissabte, dia 14, el seu servei fins a les 3 hores, pas per les estacions més cèntriques en el cas del metre, i fins a les 2 hores, des del districte Marítim en el del tramvia, per a desplaçar a tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Nit a la Mar de la Gran Fira de València.

La prolongació del servei del metro afectarà a les destinacions Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.

En el cas del tramvia es perllonga el servei fins a aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint del districte Marítim. Les destinacions seran Tossal del Rei, Vicente Andrés Estellés i Marina Reial Joan Carles I.

Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Nit a la mar té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, DJ para majors i, sobretot, un piromusical a les 1 hores en la Marina Real.

Este ervei especial per a la Nit a la mar es repetirà al següent dissabte dia 21, quan la Gran Fira de València celebre el seu Gran Nit. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flors del dia 29.

Publicitat