Es reprenen les obres de la Línia 10 de Metrovalencia

La conclusió de la L-10 contempla una inversió total de 50 milions d'euros, 30 procedents de l'administració autonòmica i 20 de la Unió Europea a través dels Fons de Desenvolupament Regional (Feder), i està prevista en 2021

Europa Press
PublicitatAVL

Les obres de la Línia 10 de Metrovalencia, l’antiga T-2 i el traçat que unirà el centre de València amb el barri de Natzaret, s’han représ. Aquest dilluns, s’ha col·locat el cartell que informa de l’actuació en el tram comprés entre Amado Granell i Germans Maristes.

En concret, les obres van a engegar-se amb la construcció de la rampa de connexió entre el tram subterrani i el de superfície en l’estació del carrer Amado Granell d’aquesta ciutat i la prolongació tramviària fins a Germans Maristes, així com amb la construcció a l’aire lliure de la parada amb aquest nom, segons van avançar al gener el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

PublicitatRovira  

El tram en el qual es reprenen els treballs per a concloure aquest traçat correspon a la primera part de les cinc en les quals s’ha dividit l’execució de l’obra. La licitació d’aquesta part es va dur a terme per 4,8 milions d’euros el passat mes de novembre.

En total, la conclusió de la L-10 contempla una inversió total de 50 milions d’euros, 30 procedents de l’administració autonòmica i 20 de la Unió Europea a través dels Fons de Desenvolupament Regional (Feder), i està prevista en 2021.