Metrovalència ofereix metro i tramvia durant tota la nit de Sant Joan

Metrovalència ofereix servicis especials de manera ininterrompuda en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del diumenge 23 al dilluns 24 de juny, per a facilitar els desplaçaments a les platges.

Metrovalència ofereix servicis especials de manera ininterrompuda en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del diumenge 23 al dilluns 24 de juny, per a facilitar els desplaçaments a les platges.

Des de les nou de la nit del diumenge a les cinc del matí del dilluns, el dispositiu inclou un total de 155 metros i 213 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places.

Les línies de tramvia són les més reforçades en connectar l’àrea metropolitana amb el districte del Marítim de València. La 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora), en el seu tram comú de Primado Reig-Eugenia Viñes, tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 a les 00.00 hores en direcció a la platja.

Mentrestant, la línia 8 de Metrovalència (Marítim Serradora-Marina Reial Joan Carles I) passarà per les seues parades cada 20 minuts fins a la mitjanit, detalla Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en un comunicat.

A partir de les dotze de la nit, les freqüències s’adaptaran a les necessitats de les franges horàries, en funció de les destinacions. Previsiblement, les estacions més transitades del tramvia seran les més properes a les platges: Eugenia Viñes, La Cadena, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I, Grau-Canyamelar, Doctor Lluch, i Mediterrani.

Respecte al metro, totes les línies ofereixen servicis especials durant tota la nit del diumenge al dilluns, amb diferents freqüències i destinacions. Les 3 i 9 es reforçaran en el tram Avinguda del Cid-Alboraia Peris Aragó fins a mitjanit, amb trens cada deu minuts, 30 minuts a Riba-roja de Túria i 40 minuts a Rafelbunyol. Les 5 i 7, fins a la una del matí, tindran circulacions cada deu minuts en el tram comú Colón-Marítim Serradora.

Des de mitjanit fins a l’inici del servici del dilluns, les línies 3 i 9 tindran unitats cada 20 minutos entre Avinguda del Cid i Alboraia Peris Aragó, a més de circular durant la nit dos trens a Rafelbunyol i també dos a Riba-roja de Túria. Les 5 i 7, des de la una del matí fins a la primera circulació de l’endemà, circularan cada 20 minutos entre Colón i Marítim Serradora.

Per la seua banda, les línies 1 i 2 mantindran fins a mitjanit, freqüències de deu minuts en el trajecte comú d’Empalme-València Sud i cada 30-40 cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent.

Des de la mitjanit fins a les dos del matí, aquests trens circularan cada 20 minuts entre Empalme i València Sud i cada 30-40 cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent, a més d’una circulació addicional cap a Picassent, Llíria i Bétera. I fins a l’inici del servici del dilluns, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Torrent i Empalme i cada 60-70 cap a o des de Seminari i Paterna.

ValenciàEspañol