05:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els militants del Bloc decidiran amb un referèndum si pacten en 2019

El Bloc Nacionalista Valencià no està disposat a què els pactes electorals tensen la situació del partit i provoquen dimissions com va passar amb Podem de cara a les eleccions del 2015 i amb Podem i Esquerra Unida quan es van repetir les eleccions en juny del 2016. Per això la formació ha decidit donar veu a tota la militància perquè puga prendre partit i decidir sobre les coalicions electorals.

D’aquesta manera ho va anunciar aquest dissabte el portaveu nacional del Bloc, Rafa Carbonell, durant el seu discurs davant el plenari del Consell Nacional. En la seua intervenció va aprofitar per a fer valdre l’acció de govern dels consellers nacionalistes, el número dos del Bloc va explicar que el partit sotmetrà al vot de la militància qualsevol tipus de coalició preelectoral o coalició postelectoral en els comicis del 2019.

“Els consellers del Bloc no es toquen”

Àgueda Micó, secretaria general del Bloc, i Rafa Carbonell van realçar la tasca realitzada pels consellers i altres càrrecs públics en les institucions per dur endavant una agenda política valencianista. De fet Carbonell va deixar sorprès a l’auditori amb un “els consellers del Bloc no es toquen”, una data que revetla que hi ha realment una remodelació del Consell pròxima.

Últimas noticias

Contenido relacionado