viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Millora la xiqueta apunyalada per son pare en Benifaió

La xiqueta de dos anys que va ser brutalment apunyalada per son pare el passat diumenge en Benifaió evoluciona favorablement i ha eixit de la fase crítica.

Els representants de l’associació de familiars i reunits de presos d’ETA, Etxerat, Patricia Vélez i Urtzi Errazkin, han informat, en una roda de premsa a Sant Sebastià, sobre la situació de la xicoteta, a la qual va poder visitar ahir la seua mare, per segona vegada des del tràgic succés, ja que la mare de la menor és Sara Majarenas, membre condemnat de la banda.

“De moment, els metges prefereixen mantenir la respiració assistida” a la xiqueta, Hissar, “cada dia li fan plaques”, “a poc a poc, ha superat ja les 72 hores crítiques, i va endavant”, ha assenyalat Vélez. Els membres de Etxerat han afirmat que Sara Majarenas va poder visitar ahir a la seua filla en l’Hospital La Fe de València, a la Unitat de la qual de Vigilància intensiva (UCI) de Pediatria va ser traslladada el diumenge amb una ferida d’arma blanca en el tòrax que li havia perforat un pulmó, i unes altres en l’esquena i mans.

El presumpte autor, el grec Stylianos Messinezis, es va negar a declarar davant el jutge i li va ser decretada la presó provisional.

Últimas noticias

Contenido relacionado