19:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les millors bandes sonores del cinema es van poder escoltar a l’EMAT de Torrent

L’EMAT va ser el dia 26 escenari d’una mirada al passat a través de les bandes sonores d’algunes de les pel·lícules més famoses de la història. Unes bandes sonores que han format part de les nostres vides i que, en un marc incomparable com és l’exposició “Una història del cinema a Torrent”, delectaren el públic assistent curiosament unes hores abans de l’entrega dels prestigiosos Òscars.

Sota la direcció del director Víctor Araque, la Banda Juvenil del Cercle Catòlic va interpretar les bandes sonores de Memorias de África, de John Barry; La vida es bella, de Nicola Piovani; Carros de fuego, de Vangelis; El Rey León, d’Elton John i Hans Zimmer, i Desayuno con Diamantes, de Henry Mancini. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, van assistir a l’acte a l’EMAT, que es va omplir de gom a gom.

Recordem que per a visitar l’exposició “Una història del cinema a Torrent”, que estarà fins al 15 de març, cal concertar prèviament una visita a la Unitat de Gestió Cultural i Turisme telefonant al 96 111 11 11. Ext. 1837. Grup mínim de 4/5 persones.

Últimas noticias

Contenido relacionado