18.9 C
Valencia

La ministra Maroto es compromet a “donar suport al sector ceràmic”

- Publicitat -AVL

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha analitzat este matí en Cevisama la situació del sector ceràmic al costat de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, qui s’ha compromés a visitar a curt termini la província per a estudiar la situació que travessa la principal activitat econòmica de Castelló.

Martí ha aconseguit així el compromís de la titular d’Indústria d’atendre les necessitats de la ceràmica, els empresaris de la qual han alertat de les dificultats que travessa el sector pel que consideren un elevat proteccionisme.

Al costat de la promesa de visitar Castelló, Reyes Maroto també ha traslladat als empresaris la seua intenció de posar en marxa una taula de treball amb altres ministeris per a treballar de manera conjunta i transversal en l’aplicació dels millors mecanismes per a recolzar a la ceràmica espanyola i, per extensió, a la castellonenca.

Després d’esta trobada, José Martí ha assenyalat que “el sector està satisfet perquè la ministra s’ha compromés a visitar Castelló i a obrir a Madrid aqueixa taula de treball tan necessària amb diferents ministeris per a poder trobar solucions als problemes que planteja el sector”.

Martí, en la seua trobada amb Reyes Maroto, ha insistit a destacar el motor econòmic que suposa per a la província la ceràmica, “que ocupa a més de 15.000 persones i que representa el 40% del Producte Interior Brut de les nostres comarques”, ha subratllat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià