19.5 C
Valencia

L’Agència Valenciana de Turisme dóna suport al V centenari del miracle de la Mare de Déu de Cocentaina

El Director General de Turisme, José Manuel Gisbert, es va reunir el 5 d’abril amb l’alcaldessa de Cocentaina i els presidents de la Pia Unió Mare de Déu del Miracle per establir línies de col•laboració entre el govern autonòmic i la festivitat del V Centenari del Miracle.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’objectiu que perseguien la Pia i el govern contestà era aconseguir més recursos per tal de tindre una promoció major per a les celebracions del 500 aniversari de la Mare de Déu.

En primer lloc, el Director General va oferir als presidents de la Pía i a Mireia Estepa tots els mecanismes publicitaris de xarxes socials que depenen de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT), de forma que, cada vegada que es produïsca un gran esdeveniment relacionat amb aquesta celebració, l’AVT el promocionarà als seus mitjans. Altrament, el senyor Gisbert es va comprometre en tindre una reunió més avant per signar un possible conveni que estiga reflectit als pressupostos de la Generalitat de 2020 per col·laborar en els actes del V centenari del Miracle.

Els representants de la Pia Unió i Mireia Estepa es mostraven molt satisfets amb el resultat de la visita i amb l’ajuda autonòmica que arribarà per a fer més gran aquesta festa contestana. L’alcaldessa manifestava que «el V centenari del miracle de la Mareta està pensat com una festa per a tot el poble i hem de sumar com més recursos millor perquè la festa siga també un mitjà pel qual els visitants s’emporten una magnífica experiència turística, gastronòmica i cultural de Cocentaina, sense deixar de banda el seu caràcter devocional». I afegia: «agraïm que el govern autonòmic valencià es sume a una festa que per a nosaltres és importantíssima».

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià