Mislata prepara per a la setmana que ve un gran homenatge al seu comerç local

En una ciutat on el sector serveis és el principal motor econòmic i de creació d’ocupació, el suport al comerç local ha de constituir, com així ocorre a Mislata, una de les prioritats de l’administració local. Durant tot l’any, la regidoria de Comerç promou diferents iniciatives encaminades a dinamitzar i potenciar aquest teixit comercial, però ara el govern de Carlos Fernández Bielsa hi ha decidisc fer un pas més i retre homenatge a totes aqueixes persones que cada matí alcen una persiana per a oferir a la ciutadania de Mislata els seus millors productes i serveis.

Es tracta de la primera edició dels “Premis al Comerç Local 2017”, que es lliuraran el pròxim dia 17 de desembre en una gala que tindrà lloc en el centre sociocultural La Fàbrica. Com explica l’alcalde, Mislata compta amb “una potent xarxa de xicotets i mitjos comerços que no té gens que envejar a les grans superfícies, ni en qualitat, ni en varietat ni per descomptat en el tracte proper i de confiança; i volem que aquests premis siguen nostre més sincer agraïment”.

Els premis que enguany es lliuraran per primera vegada, però que arriben amb la intenció de consolidar-se i perdurar en el temps, inclouen tres categories. La primera és a la trajectòria empresarial, que concedirà tres distincions a aquells comerciants que de forma continuada han mostrat el seu compromís amb Mislata, exercint la seua activitat al llarg del temps. La segona, dedicada a la participació, reconeixerà la implicació dels establiments en les fires i esdeveniments d’impuls comercial promoguts per l’Ajuntament. I la tercera, que inclourà sis premis, anirà destinada als emprenedors, a aquells que han iniciat una nova activitat en la ciutat i acaben de sumar-se a aquest potent teixit comercial.

Tots els premis comporten una dotació econòmica, encara que des de la Regidoria de Comerç apunten que l’important no és els diners sinó el reconeixement públic i la promoció que porta implícita la difusió de l’activitat. A partir d’ara, aquesta gala de lliurament de premis s’unirà a la llista de fires i campanyes que l’Ajuntament, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, promou durant l’any i entre les quals destaquen, per exemple, la fira del comerç, les dues fires d’oportunitats o la campanya de Nadal. A més, anuncia Mayka Tarín, regidora de Comerç, el seu departament municipal seguirà “treballant braç a braç i recolzant altres iniciatives tant d’ACEM, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Mislata, com de qualsevol altre col·lectiu professional, com l’Associació d’Hostalers de Mislata”.

CatalanSpanish