11:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mislata recorda a les víctimes dels atemptats de Londres amb un minut de silenci

Mislata s’ha sumat al dol i al record de les víctimes de l’atemptat comès ahir en el centre de Londres. A la convocatòria han assistit representants de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, i una bona representació de treballadors del Consistori i veïns. Junts, han mostrat, com és habitual, la repulsa i la denúncia d’aquest atemptat contra la llibertat de les persones.

Mentre tota Europa segueix consternada pels brutals atemptats terroristes comesos ahir a Brussel·les i que s’han cobrat la vida d’almenys 30 persones, l’Ajuntament de Mislata ha volgut recordar aquest matí a les víctimes de la tragèdia amb un minut de silenci celebrat a les portes de la Casa Consistorial. A les dotze del matí ha tingut lloc la concentració en la Plaça de la Constitució en senyal de dol.

Sota les banderes de l’Ajuntament onejant a mitja asta, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, regidors de la Corporació Municipal, empleats de l’Ajuntament i veïns en general han guardat un respectuós minut de silenci per les víctimes i les seues famílies.

Últimas noticias

Contenido relacionado