7.5 C
Valencia

Els veïns del Poble Nou de Benitatxell ja poden accedir des del mòbil als avisos d’alertes d’emergències

Protecció Civil s'adherix a l'app municipal d'incidències, llançada per la regidoria de Noves Tecnologies, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, i informa el ciutadà de totes les alertes, emergències i informacions de trànsit. 200 usuaris ja es beneficien d'aquesta aplicació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Poble Nou de Benitatxell seguix modernitzant-se. Si fa uns mesos la regidoria de Noves Tecnologies, a càrrec de Myra van‘t Hoff, va llançar l’app Benitatxell incidències en quatre idiomes en què els veïns ja avisen a l’Ajuntament d’incidències i reparacions en la via pública des del seu mòbil, ara Protecció Civil se suma a aquesta interessant plataforma i informa el ciutadà de totes les alertes, emergències i informacions de trànsit.

De forma senzilla qualsevol ciutadà podrà estar informat en qualsevol lloc i moment així com alertar de qualsevol incidència o desperfecte. Descarregar-la és molt fàcil, només han de buscar Benitatxell Incidències en el seu app store. 200 usuaris ja ens avisen des del carrer d’aquelles intervencions que són necessàries. Ells són els nostres ulls” ha destacat Myra van‘t Hoff.

La nova App Benitatxell Incidències és totalment gratuïta. Descarregar-la és molt fàcil, només han de buscar Benitatxell Incidències en el seu app store. De forma senzilla qualsevol ciutadà podrà informar del qualsevol desperfecte. Amb una simple fotografia es podrà informar d’una incidència o una reparació en la via pública. Serà tan fàcil com fer-li una foto amb el mòbil, i amb l’APP Benitatxell Incidències, enviar-la als serveis municipals per al seu procés i solució. La petició arribarà llavors al departament municipal corresponent i, una vegada realitzades les gestions, l’usuari rebrà una notificació. Per exemple, davant d’una foto que envie un veí d’un senyal trencada en tal carrer, l’ajuntament processa i els tècnics del departament en qüestió comencen a treballar.

L’aplicació oferix, a més de la gestió d’incidències en la via pública, informació de qüestions com el tall de carrers alertes i números d’interés. Per aquesta App, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha desembossat 1800 euros. El regidor de Serveis i Participació Ciutadana, Dirk Rheindorf, ha subratllat que amb aquesta aplicació el seu departament podrà conéixer amb major rapidesa els llocs on ha d’actuar i resoldre abans els problemes. El mateix ocorrerà per a l’àrea de Medi Ambient, a càrrec de Manolo Segarra, els tècnics del qual ja han començat a treballar amb ella.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià