La Generalitat inverteix un milió d’euros per a millorar la mobilitat i la seguretat de la CV-170

AVL

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està realitzant obres amb una inversió de més d’un milió d’euros per a millorar la mobilitat sostenible i la seguretat vial de la CV-170 en els termes d’Atzeneta del Maestrat, Vistabella, la Vall d’Alba i Les Useres, segons ha assenyalat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, després de visitar la zona.
Acompanyat pels alcaldes d’aquests municipis, el director general ha visitat el condicionament de la ronda exterior de Vistabella en la carretera CV-170, així com les obres de millora també en la CV-170, des de la Pelejaneta en direcció a Atzeneta del Maestrat; a més s’està construint una rotonda en l’accés a Atzeneta del Maestrat des de Vistabella.
En aquest sentit, Domingo ha recordat que la CV-170, al llarg dels últims anys, està sent condicionada en tota la seua longitud, 49 quilòmetres, des del seu inici en la intersecció amb la CV-15 en la pedania de la Pelejaneta de la Vall d’Alba, passant per Atzeneta del Maestrat i Vistabella, i finalitzant en el límit de província de Terol en una pista asfaltada que dóna accés a la població turolense de Puertomingalvo.
Com ha assenyalat el director general, “millorar la seguretat vial i l’accessibilitat són qüestions prioritàries, que cobren especial importància quan es tracten de municipis de l’interior de la Comunitat Valenciana, ja que no es poden tenir bons serveis si els ciutadans no poden accedir a ells amb totes les garanties”.
Les obres de millora de seguretat vial en la CV-170 consisteixen en la construcció de cunetes de seguretat en la carretera amb formigó d’escàs pendent al costat del carril i que constitueixen un resguard per a situacions extraordinàries. En total, s’ha intervingut en uns 3,5 km i també s’ha executat en aquest tram de carretera un reforç del ferm. Aquestes obres han comptat amb un pressupost total de 530.000 euros.
Quant al condicionament de la ronda exterior de Vistabella de la CV-170, Domingo ha remarcat que es tracta d’una vella reivindicació de l’Ajuntament i que ha comptat amb un pressupost de 280.000 euros.

- Advertisement -
CatalanSpanish