6.1 C
Valencia

Moderna començarà a provar la seua vacuna contra el coronavirus en adolescents d’entre 12 i 17 anys

Els assajos fase 3 en adults de la companyia han llançat una eficàcia de la seua vacuna pròxima al 94 per cent.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Moderna començarà a avaluar l’eficàcia i seguretat de la seua vacuna contra la COVID-19 en adolescents d’entre 12 a 17 anys, segons es recull en el portal d’assajos clínics dels Estats Units (clinicaltrials.gov) avançat pel diari ‘The New York Times’.

L’estudi inclourà a 3.000 adolescents, dels quals la meitat rebrà dos injeccions de la vacuna amb quatre setmanes de diferència i l’altra meitat placebo. L’assaig “encara no està reclutant” a participants i encara no hi ha una data d’inici, ha explicat Colleen Hussey, portaveu de Moderna.

Els assajos fase 3 en adults de la companyia han llançat una eficàcia de la seua vacuna pròxima al 94 per cent. Sobre la base d’estos resultats, podria ser aprovada als Estats Units a mitjan este mes i a Europa a partir del 12 de gener. No obstant això, encara no ha sigut estudiada en xiquets.

El mitjà americà avança que en este nou assaig clínic les xiquetes que han passat la pubertat seran analitzades abans de cada injecció per a assegurar-se que no estan embarassades. Pfizer va començar a provar la seua vacuna contra el coronavirus en xiquets de 12 anys a l’octubre. AstraZeneca també ha realitzat assajos en esta població pediàtrica.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià